nedelja, 10. februar 2013

Vikend, ki smo ga nestrpno čakali

Pa ne samo zato, ker nam je prinesel tri proste dni.

Ana je uživala v potepanju po Londonu.Midva sva za  uživanje izbrala morje. Tokrat ne v kampu, ne v apartmaju, ampak kar v hotelu. Valamarjev Diamant hotel  v Poreču  katerega sva dobila za neverjetno ugodno ceno. In dobila sva vse in še več kot sva potrebovala. Če samo omenim hrano. Samo ob gledanju se zrediš. Za zajtrk "miljon" stvari, tudi po lastni želji ti pripravijo, da o večerji sploh ne govorim. Ribe na tisoč načinov, mljask... Pa nisva prišla samo jest.

Prišla sva uživat in počivat,se sprehajat,tečt,iskat sončni zahod,in se v strašljivo praznem mestu igrat turistaZadnji dan še obisk Karin in Milenkota v čudoviti hišici blizu Poreča in ogled dramatičnega smuka svetovnega prvenstva... je šlo kar nekaj živcev.


Nazaj grede se ustaviva še v Novigradu, kjer kljubujeva burjiv zavetrju pa vseeno najdeva čudovito sončno gostišče, kjer se je dalo dobro najest.


Je treba dodati, da bi midva še?

2 komentarja:

  1. Ane ne prepoznam več!

    Samo malo počivat in ne delat nič, pa je največji luksus, ki si ga lahko dobiš. Privoščim vama!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, Ana je postala že velika punca...
    Mi2 pa medtem vedno bolj, kot kaka dva upokojenca, iščeva mir, tišino, prostor na sončku... Takega luksusa bi se lahko jaz hitro navadila ;)

    OdgovoriIzbriši